Vennenbos: verbouwing uitbreiding van het centrum

Het centrumgebouw van het recreatiepark het Vennenbos te Hapert heeft een interne verbouwing ondergaan en het buffetrestaurant is met ca 250m2 uitgebreid. De werkzaamheden zijn in twee fasen uitgevoerd. De eerste fase betrof in hoofdzaak de interne verbouwing.  Tijdens deze werkzaamheden was het niet mogelijk de Plaza te gebruiken, waardoor er al in een vroeg stadium was besloten het park twee weken te sluiten. Een strakke planning was noodzakelijk, waardoor het voor de hand lag om het werk in bouwteam voor te bereiden . De tweede fase, de uitbreiding van het buffetrestaurant de verbouwing van het entreeterras het bouwen van een nieuwe toiletgroep en de upgrading van de entree werden daaropvolgend uitgevoerd. Bij deze fase was het van belang dat het gebruik van het centrum normaal kon doorgaan.

Opdrachtgever:                    Landal Greenparks
Datum oplevering:              juni 2009.
Uitvoering:                               Haegensbouw Horst B.V.
Directie:                                     Landal Greenparks
Constructeur:                         Raadgevend ingenieursbureau Schaeffer
Adviseur installaties:       Adviesbureau Becks
Algemeen adviseur:            Bouwtechnisch adviesbureau J. Kromhout b.v.
Interieur ontwerp:              Coster Disign Services
Uitvoering  interieur:         GM Decor