Upgrading portieken Akkers 13 te Spijkenisse

De gemeenschappelijke entrees van drie woonblokken in het plan de Akkers 13 te Spijkenisse zijn volledig herzien, noodzakelijk omdat de toegangen niet afsluitbaar en niet herkenbaar waren. Bovendien was er een slechte sociale controle mogelijk door de onoverzichtelijke situatie van het entreegebied.
De twee centraal gelegen bergingen zijn naar de zijkanten verplaatst en op die plek is er een nieuwe toegang  geformeerd waarin opgenomen de postboxen, zodanig geplaatst dat ze van buitenaf te bereiken zijn.
De nieuwe entrees zijn transparant uitgevoerd, zodat er voldoende doorzicht is ontstaan. Tevens is er voorzien in een bellentableau met een intercom en een elektrische deuropener.

Opdrachtgever:              Woonbron Spijkenisse
Datum oplevering:         januari 2006
Constructeur:                    Bouwtechnisch adviesbureau  J. Kromhout B.V.  Dalem
Directie:                                 Woonbron Spijkenisse