Uitbreiding restaurant Landal Coldenhove

Voor het nieuwe brasserie concept voor Landal bedacht door Enbiun Amsterdam, is op Landal Coldenhove het bestaande restaurant verbouwd en uitgebreid met een nieuwe serre.
Het restaurant heeft een open keuken gekregen de bestaande plafonds zijn verwijderd en er is een centrale bar geplaatst als eiland waardoor er een ruimtelijk geheel is ontstaan.
De nieuwe serre vormt de overgang van binnen naar buiten en heeft de functie van binnen/buiten terras en dient als overflow voor het restaurant.
Een terras wat bijna het gehele jaar door is te gebruiken.

Opdrachtgever:                              Landal GreenParks
Oplevering:                                        Juni 2016
Uitvoering verbouwing:             Aannemingsbedrijf Fluit
Uitvoering serre:                            Nobutec Tuincentra Projecten bv.