Direct contact? Bel: +316 28561097
Tiny house

Voor Fabian Ruijgrok en Marjolein Groen, een enthousiast stel die hun leven volledig anders willen gaan inrichten is het ontwerp gemaakt voor hun tiny house.
Een klein verplaatsbaar huisje op wielen met als doel met een zo beperkt mogelijke ecologische voetafdruk op de wereld verder kunnen leven. Het woninkje zal volledig ‘of grid’ moeten gaan functioneren, dat wil zeggen dat het niet meer wordt aangesloten op de gebruikelijke voorzieningen zoals gas water en elektriciteit maar geheel selfsupporting zal zijn. Belangrijke technische middelen om dit te bereiken zijn: de toepassing van een bio toilet, zonnepanelen voorzien van accu’s, regenwateropvang met filtering, een houtkachel en een zonneboiler.
Een groot voordeel is dat de vaste lasten drastisch omlaag gaan en er dus minder tijd nodig is om geld verdienen en meer tijd overblijft voor andere leuke dingen. Het is een levenswijze die tijdens de crisis in Amerika is ontstaan en is komen overwaaien naar Nederland en zich snel hier ontwikkelt. Het motto is Minder huis, meer leven.

Opdrachtgevers:             Fabian Ruijgrok en Marjolein Groen
Datum uitvoering:           tweede helft 2017 en eerste helft 2018
Uitvoering:                      Fabian Ruijgrok, Marjolein Groen en Simon Groen


Ga naar de bovenkant