Stagiairewoningen Wirfttal ombouwen tot 8 persoons welness bungalow
Stagiairewoningen welness tot bungalows

In opdracht van Landal GreenParks is een ontwerp gemaakt voor het ombouwen van de aanwezige stagiairewoning tot een 8 persoons wellness bungalow.
Het voorstel is om in de bestaande bungalow de gang te verwijderen waardoor er een veel grotere open woonruimte ontstaat.
Aan de achterzijde van de bungalow is een betonnen fondering aanwezig van een voormalige carport, het plan is om deze te benutten als fundering voor een outdoor sauna en een jacuzzi.
Deze sauna en jacuzzi komen in directe verbinding met de badkamer van de woning door het maken van een deur in de achtergevel.
De bungalow staat op een verhoogd gedeelte, door het openwerken van de voor- en zijgevel met glazen schuifpuien en het bijplaatsen van een veranda ontstaat een fantastisch zicht op het aanwezige meer.

Locatie:                                Stadskyll, Germany    
Opdrachtgever:                 Landal GreenParks
Oplevering:                         Nog niet gerealiseerd