Nieuwe fietsenstalling Landal landgoed ’t Loo Oldenbroek

De bestaande fietsenstalling op Landal Landgoed ’t Loo was niet overkapt. Er moest een nieuwe overdekte fietsenstalling komen direct voor het gebouw van de technische dienst. De locatie is vlak bij de hoofdentree van het park gesitueerd. Vanwege de prominente ligging moest er een fietsenstalling met een bijzondere uitstraling worden gerealiseerd.

Het ontwerp gaat op in de groene omgeving van het landgoed ’t Loo door het gebruik van natuurlijke
materialen en het  toepassen van een groen dak.
Om de bomen te sparen zijn in het dak zijn sparingen opgenomen.
De bomen groeien als het ware door het dak van de fiestenstalling.
’s Avonds wordt de nieuwe houtconstructie door spots aangelicht waardoor er een dramatisch geheel onstaat.

Opdrachtgever:           Landal GreenParks
Datum oplevering:     januari 2013.
Uitvoering:                     Bouwbedrijf Frank Wielink te Wezep
Directie:                          Landal GreenParks