Landal Wirfttal te Stadtkyll Duitsland

Op het recreatiepark Landal Wirfttal te Stadtkyll Duitsland zijn de beheerderswoning en de receptie samengevoegd tot een gecombineerde receptie en parkshop.
De voormalige parkshop was gevestigd is een containerachtig gebouwtje aan de overzijde van de receptie.
Door de functies te combineren is in rustige periodes de shop en rectie door hetzelfde personeel te beheren.
Tevens hoopt men een omzetstijging te creëren door een grotere aanloop van bezoekers.
Het receptiegebouw heeft een ‘outdoor’ uitstraling gekregen door de toepassing van Douglashout welke beter past bij de sfeer van het park

 

Locatie:                                Stadtkyll Duitsland
Opdrachtgever:               Landal GreenParks
Oplevering:                        Juni 2015
Uitvoering:                         diverse onderaannemers