Centrumgebouw landgoed ’t Loo

De verbouwing van het hoofdgebouw op landal Landgoed ’t Loo had als doel het souterrain beter toegankelijk te maken. In het souterrain is de bowling gesitueerd en een aantal conferentie ruimtes.
Een van de conferentiezalen is omgebouwd tot indoorspeeltuin welke een directe verbinding heeft gekregen met het strand en het buitenspelen.
De bowling is vanuit de centrale hal toegankelijk gemaakt middels een vide en een trap. Door het wegbreken van verschillende wanden heeft het souterrain een open karakter gekregen.
Op de beganegrond is de shop verplaatst richting receptie. De receptie is aangepast en de Plaza is geheel opnieuw ingericht door Monique Boes van Landal.
Het plaatsen van de trap een gevaarte van meer dan een ton was niet eenvoudig deze moest door het gebouw worden gewokkeld om die op zijn plaats te krijgen. Wat je op papier verzint moet ook nog gerealiseerd worden. De mannen van EeStairs wisten er wel raad mee.

 

Locatie:                                                Looweg 47, 8095 PS Het Loo Oldebroek
Oplevering:                                          Juli 2013
Uitvoering :                                          Bouwbedrijf Frank Wielink  te Wezep
Inrichting indoorspeeltuin:                   Active Constructions
Constructeur:                                        Adviesbureu Schaeffer te Delft